امروز سه شنبه  ۱۳ آذر ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۰۷/۰۴- ۰۹:۵۹ - مشاهده: ۹۶

دیدار و گفتگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با معاون رئیس آکادمی علوم مجارستان

دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کشورمان در سفر به بوداپست با پروفسور گئورگی کوستولانی (Gyorgy Kosztolanyi) معاون رئیس آکادمی علوم مجارستان دیدار و در خصوص همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی طرفین به بحث و تبادل نظر پرداخت.

در این ملاقات که آقای مرادیان سفیر کشورمان در مجارستان نیز حضور داشت، دکتر زالی با تشریح ظرفیت های گسترده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این دانشگاه مسئولیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به حدود 6میلیون نفر از ساکنان شهر تهران را بر عهده دارد.  وی در تشریح ظرفیت و زیرساخت های دانشگاه شهید بهشتی افزود: این دانشگاه دارای 13دانشکده و 18 مرکز تحقیقاتی است که حدود 14هزار دانشجو در حال تحصیل در 125 رشته مختلف می‌باشند. این دانشگاه همچنین دارای20 بیمارستان و مرکز آموزشی درمانی و بیش از 1500 عضو هیات علمی است. دکتر زالی با اعلام اینکه دانشگاه تحت مدیریت وی دارای 256 دپارتمان مختلف می‌باشد خاطرنشان کرد که همواره در تلاش هستند تا مسیرها را برای همکاری‌های بین المللی فراهم کنند و در همین راستا ارتباطات بین این دانشگاه با دیگر مراکز دانشگاهی و پژوهشی در کشورهای مختلف از اولویت های ایشان می‌باشد. رئیس دانشگاه شهید بهشتی در بخش دیگری از اظهارات خود با تقدیر از پیشرفت های قابل توجه بخش های مختلف بهداشت و درمان مجارستان و بویژه تجربیات ارزشمند این کشور در کاهش مرگ و میر نوزادان و همچنین مبارزه با سرطان، حضور تعداد قابل توجهی از دانشجویان، پزشکان و نخبگان دانشگاهی ایرانی در مراکز دانشگاهی و مراکز درمانی مجارستان را از عوامل مهم برای گسترش بیش از پیش همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف پزشکی بیان کرد.

پروفسور کوستولانی با تشکر از دکتر زالی در ارائه اطلاعات مفید در خصوص فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص مجموعه تحت مدیریت خود توضیحاتی ارائه نمود. وی گفت: ما 4 دانشگاه پزشکی در شهرهای بوداپست، سگد، پچ و دبرسن داریم و محققان پزشکی آکادمی علوم از این مراکز هستند. وی در بخش دیگری از اظهارات خود؛ افزایش هزینه‌های مربوط به مراقبت های پزشکی را بزرگترین چالش های پیش روی خود عنوان کرده و تصریح کرد که آکادمی علوم با تشکیل کمیته ای در پی یافتن راه حل های مناسب در این خصوص می‌باشد. معاون رئیس آکادمی مجارستان در ادامه با بیان اینکه مردم ایران و مجارستان در ارتباط با فرهنگ و تمدن یکدیگر احساس خوب و نزدیکی دارند، تصریح نمود که حضور تعداد قابل توجهی از دانشجویان ایرانی در دانشگاههای مجارستان عامل مهم و تاثیرگذاری در روابط دو کشور در بخش بهداشت و درمان می‌باشد.

آقای مرادیان سفیر کشورمان نیز با اشاره به حضور بیش از 4هزار ایرانی در مجارستان که نیمی از ایشان را دانشجویان و همچنین تعداد قابل توجهی از افراد فرهیخته ایرانی تشکیل می دهند، روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف از جمله سیاسی، علمی و فرهنگی را خوب و رو به گسترش دانست. وی ضمن اشاره به یکصدمین سال برقراری روابط رسمی‌بین دو کشور در سال آینده میلادی(2025) از تلاش های گسترده برای برگزاری برنامه‌های متنوع همزمان با یکصدمین سال برقراری روابط خبر داد.

 

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما